Hol tudom megtekintetni a termékeket? 

8400, Ajka Kiskert utca 5. 

Nyitva: Hétfőtől-péntekig  9-16 óra között. 

+36 30 134 39 90

 

Szaktanácsadóval is van lehetőség egyeztetni?

Igen, de személyes találkozás esetén érdemes előre leegyeztetni vele az időpontot

+3630 134 3990

Kerítés kivitelezést is vállalnak? 

Igen.

Árajánlatkérés: arajanlat@mikeritesunk.hu

Űrlap kitöltése: https://mikeritesunk.hu/arajanlat/

 

Helyszíni felmérést is végeznek?

Helyszíni felmérést csak az előzetes árajánlat elfogadása után végzünk.

 

Kőműves munkát is végeznek? 

Nem.

 

Kiszállítást is vállalnak?

Igen. 

2,9 m –es szálakat saját teherautóval.

5.8 m-es szálakat külsös fuvarozó cég szállítja ki.

Az árajánlatkérésben kérlek, írd meg, hogy mely településre szeretnéd kiszállítatni a termékeket.

 

Méretre vágást is vállalnak?

Igen.

Kalap/léc: 500 Ft/vágás

Oszlop: 1500 Ft/vágás

 

Hol találok referenciát a kivitelezésekről? 

A következő linkre kattintva nézheti meg a referenciáinkat.

 

Alumínium kerítésléceket/ rendszert is árulnak? 

Igen, a következő linkre kattintva olvashat róla bővebben. 

 

Mennyi a gyártási idő az alumínium kerítésrendszerekre?

~5-7 hét

 

Mennyi idő alatt készülnek el az alumínium kerítéslécek?

~5-6 hét

Mennyi idő alatt érkeznek meg a WPC termékek?

Fizetéstől számítva várhatóan 2 hét.

A fizikai bolthoz tartozik WPC webáruház is?

Igen.

www.stildom.hu

Mi az a WPC? 

Fa-műanyag kompozit anyagok 60% farostból (bambusz, faliszt), 30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.

Mik az előnyei a WPC burkolatnak? 

  • megmunkálása könnyű
  • vágható, fúrható hagyományos famegmunkáló eszközökkel
  • időjárásállósága magas szintű
  • megjelenése rendkívüli
  • tisztítása meglehetősen egyszerű, szappanos vízzel történik
  • nem igényel semmiféle különleges kezelést
  • nem szálkásodik, korrodálódik, vetemedik

Mivel lehet elvágni a WPC léceket?

Egyszerű szerszámokkal (fúró, csavarhúzó, fűrész) könnyen vágható, fűrészelhető, méretre szabható. Telepítése egyszerű. Vágására minél sűrűbb fogú körfűrészt javaslunk, hogy a szélét ne tépje fel, egyenletes vágás keletkezzen.  

Hogyan tisztítható a WPC burkolat? 

Általában vízzel történik, de a makacsabb foltokhoz ez már nem elegendő. Olajos zsíros foltok eltávolításához használjuk az erre a célra kifejlesztett Mellerud WPC tisztítószert. Beton és szilárd felületre történt kivitelezés esetén magasnyomású mosó alkalmazása megengedett. Ettől azonban el kell tekinteni amennyiben homokos kavicsos felületre történt a fektetés. Télen a maró hatású csúszásgátló anyagok használatát mellőzük. A havat műanyag hólapáttal távolítsuk el, így elkerüljük a fém lapát okozta karcolódásokat. Fel kell hívnunk a figyelmüket, hogy a színes kréta, zsírfolt, illetve a tintafolt nem minden esetben távolítható el.

Mennyire időjárásálló? 

Nagyon jól ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben. Nem veszi fel a nedvességet, a folyamatos UV-sugárzással szemben is erős az ellenálló képessége. Meg kell jegyezni, hogy a Deck műanyag tartalma miatt egy állandó magas hőmérséklet alatt fel tud hevülni. Ezekben az időszakokban el kell kerülni a mezítláb történő érintkezést.

Mit kell tudni a burkolat felületéről? 

Nem repedezik, nem szálkásodik, abszolút gyerekbarát. Akár mezítláb is kényelmesen lehet rajta járni. Az időjárástól függően az anyag felmelegedhet, ezt figyelembe kell venni. Mikrobarázdált felülete biztosítja a csúszásmentességet, ami különösen előnyös abban az esetben, ha a Premium Classic rendszer medencepartok, stégek kialakítására szolgál.

Mekkora a WPC teraszburkolatok élettartalma? 

A WPC teraszburkolatok várható élettartama 15 év felett van. Hosszan tartó állandó minőséget garantál. Az ápolással, kezeléssel a felület frissességét sokáig meg tudjuk őrizni, de nagyon fontos kiemelni, hogy amennyiben nem szeretnék kezelni, az nem megy az anyag élettartamának rovására. A szakszerű kivitelezés az egyik legfontosabb kitétele a WPC hosszú élettartamának fenntartásához. Tisztában kell lenni az anyag diletációs tulajdonságával kapcsolatosan, nagyon fontos betartani az egyes elemek közötti tágulási távolságot. Amennyiben nem tartják be az elemek közötti fugatávolságot a telepítés során, az az anyag hullámosodásához, repedéséhez és korai elöregedéséhez vezethet. Ugyanilyen fontos a telepítés előkészítése is, a párnafák közötti maximum távolság betartása, vagy a távolságtartó klipszek szakszerű leszorítása. 

Mire érdemes odafigyelni? 

Fontos tudni, hogy bár a WPC burkolatok speciális felületkezelést nem igényelnek és hosszan tartó esztétikai élményt nyújtanak, a fatartalmuk miatt viszont sérülhetnek is, ha nem a rendeltetésüknek megfelelően vannak használva. Üreges kialakításuknak köszönhetően, ha egy pontban nagyobb ütés, nyomás éri a felületet, akkor beszakadhatnak. Éles tárgyak, magassarkú cipő, vagy akár egy fémlábú szék meg tudja karcolni a felületet. Ezek a felszíni sérülések a Premium Classic termékek esetében nem feltétlenül okoznak látványos sérülést, hiszen termékeink anyagukban színezettek, így a karcolások kevésbé látszanak meg rajtuk.

A WPC ápoló olajunk, illetve az Impregnálószerünk nagyban elősegíti az ilyen jellegű karcolások halványítását, de a megelőzésben is fontos szerepet játszanak, hiszen, ha a felület le van kezelve ezekkel az anyagokkal, akkor kevésbé ivódik bele egy leesett ételből kicsapódó zsír vagy olajfolt, arról nem is beszélve, hogy az anyag színtartását nagy mértékben elősegíti és víz lepergető hatása is van.

Tilos sugárzó hő hatásának kitenni! A WPC burkolatokon nem ajánljuk a különböző grillsütők, kerti sütögetők használatát, mert a túlzottan felhevített WPC deformálódhat, elszíneződhet, károsodhat. Amennyiben mégis erre kerülne sor, ajánlott a hőálló fólia használata, így elkerülhető az esetleges sérülés.