Rólunk

Üdvözöljük a
Honlapunkon!

Cégünk a Webex Kft korábban kizárólag egyedi mart és esztergált alkatrészek gyártásával foglalkozott. 2021-ben bővítettük a szolgáltatásainkat és megnyitottuk Ajkán a WPC burkolatokat és alumínium kerítésléceket és kiegészítőket értékesítő bemutatótermünket. 

Fontos kiemelnünk, hogy vállalatunk több mint egy kereskedelmi egység. Munkatársainkkal nem csupán a termékek értékesítésében veszünk részt, hanem a korlátok, kerítések kivitelezésében is, ami lehetővé teszi számunkra, hogy az ügyfeleknek a felmerülő kérdésekre könnyedén válaszoljunk és megvalósítható megoldásokat javasoljunk.  Természetesen ez akkor is igaz, ha Ön szeretné elkészíteni a saját WPC vagy alumínium kerítését, és akkor is, ha ránk bízza a kivitelezését.

2024-ben bővítettük szolgáltatásainkat üvegkorlátok értékesítésével és kivitelezésével valamint beltéri ajtók forgalmazásával. 

Miért válasszon minket?


 • Teljeskörű szolgáltatás: Nem csak a termékeket áruljuk, hanem személyre szabott kivitelezést is vállalunk a kőművesmunkák után, így csak egy helyre kell fordulnia és mi gondoskodunk mindenről. 
 • Tapasztalt csapat: Csapatunk profi szakemberekből áll, akiknek a célja az ügyfelek elégedettsége és a munkák precíz kivitelezése. Minden részletre odafigyelünk, hogy garantáltan kiváló eredményeket érjünk el.

Mi az, amit kínálunk? 

A bemutatótermünk mellett rendelkezünk saját lakatos és fémmegmunkáló műhellyel is.

Bízza ránk a kerítésrendszerével kapcsolatos kihívásokat, és mi garantáljuk a kiváló minőséget és a szakértelmet.

Cégünk Veszprém vármegyében, Ajkán található.

WEBEX KFT.

Cégjegyzékszám: 19 09 516421

Adószám: 24375144-2-19

Székhely: 8448 Ajka Somló utca 23. 

Telephely és bemutatóterem: 8400 Ajka Kiskert utca 5. Nyitva :H-P 9:00-16:00

  Név

  E-mail cím

  Telefonszám

  Üzenet


  Adatkezelési tájékoztató

  Kiemelt partnereink