Rólunk

Üdvözöljük a
Honlapunkon!

Cégünk a Webex Kft korábban kizárólag egyedi mart és esztergált alkatrészek gyártásával foglalkozott. 2021-ben bővítettük a szolgáltatásainkat és megnyitottuk Ajkán a WPC burkolatokat és alumínium kerítés léceket értékesítő bemutatótermünket. 

Fontos megemlítenünk, hogy mi nem csupán egy üzlet vagyunk, hanem olyan megoldásokat nyújtunk, amelyekkel valóban könnyebbé tesszük az életét. Ránk bármikor számíthat a felmerülő kérdéseivel kapcsolatban, mert  készséggel állunk rendelkezésére. Természetesen ez akkor is igaz, ha Ön szeretné elkészíteni a WPC vagy alumínium kerítését, és akkor is ha ránk bízza a kivitelezését.

Több száz elégedett ügyfelünknek köszönhetően széleskörű tapasztalattal rendelkezünk mind a termékek mind a szerelés terén. 

Miért válasszon minket? 

  • Teljeskörű szolgáltatás: Nem csak a termékeket áruljuk, hanem személyre szabott kivitelezést is vállalunk, így csak egy helyre kell fordulnia és mi gondoskodunk mindenről. 
  • Tapasztalt csapat: Csapatunk profi szakemberekből áll, akiknek a célja az ügyfelek elégedettsége és a munkák precíz kivitelezése. Minden részletre odafigyelünk, hogy garantáltan kiváló eredményeket érjünk el.

Mi az, amit kínálunk? 

A bemutatótermünk mellett rendelkezünk saját lakatos és fémmegmunkáló műhellyel is.

Tekintse át kínálatunkat a weboldalunkon és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott megoldásokat találjunk az Ön igényeinek megfelelően.

Bízza ránk a kerítésrendszerével kapcsolatos kihívásokat, és mi garantáljuk a kiváló minőséget és a szakértelmet.

Cégünk Veszprém megyében, Ajkán található.

WEBEX KFT.

Cégjegyzékszám: 19 09 516421

Adószám: 24375144-2-19

Székhely: 8448 Ajka Somló utca 23. 

Telephely és bemutatóterem: 8400 Ajka Kiskert utca 5. 

Nyitva :H-P 9:00-16:00

Fontos mérföldköveink

Amit elértünk

0 +
iparban eltöltött évek

Kerítés panel tervezése
és gyártása

Számunkra a legfontosabb a vevő elégedettsége, ezért mindent megteszünk azért, hogy olyan terméket adjunk ki a kezünk alól, ami időtálló (festett, horganyzott és porszórt) és az előre egyeztetett elképzelés alapján lett kivitelezve. A lézervágott elemeket acéllemezből vagy alumíniumból van lehetőség elkészíttetni.

Kérdését a következő email címre küldheti el webexkft@gmail.com , vagy érdeklődhet a +3630 377 61 51 es telefonszámon.

Telephelyünk Veszprém megyében, Ajkán található.

Fontos mérföldköveink

Amit elértünk

0
Elkészült projektek
0
iparban eltöltött évek

Kiemelt partnereink